Головна » 2019 » Травень » 2 » В ЗЗСО Зачепилівської селищної ради пройшли військово-польові збори
08:51
В ЗЗСО Зачепилівської селищної ради пройшли військово-польові збори

На виконання навчальної програми «Захист Вітчизни», з метою підвищення якості допризовної підготовки, закріплення військових умінь, знань і навичок учнів 11-х класів з даного предмета, підвищення рівня військово-патріотичного виховання учнівської молоді з 22 по 24 квітня в закладах загальної середньої освіти Зачепилівської селищної ради пройшли військово-польові збори.

Згідно плану проведення занять в рамках військово-польових зборів з старшокласниками було проведено узагальнення з основних розділів тактичної підготовки, медичних знань і допомоги, прикладної фізичної підготовки, вогневої підготовки.

Найбільш дієвим виявився день 24 квітня, коли учні разом зі своїми вчителями Захисту Вітчизни, відвідали та провели практичні заняття з прикладної фізичної та вогневої підготовки на базі військової частини в селі Башкирівка Чугуївського району Харківської області. Захід відбувся завдяки ініціативі та організації поїздки Падалки Віталія Леонідовича, керівника методичного об’єднання вчителів Захисту Вітчизни, вчителя Миколаївської ЗОШ І-ІІІ ступенів і за сприяння небайдужого випускника Зачепилівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Ніколенка Ігоря Сергійовича.

Переглядів: 353 | Додав: dmitriy_bataev | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
http://zachosvitaotg.at.ua/sitemap.xml