Головна » 2018 » Листопад » 18 » Відбулася нарада керівників
10:58
Відбулася нарада керівників

16.11.2018 року у відділі освіти, молоді та спорту Зачепилівської селищної ради  відбулася нарада керівників закладів загальної середньої освіти, завідувачів філій, закладу позашкільної освіти. Предметом обговорення стали результати зовнішнього незалежного оцінювання випускників ЗЗСО відділу освіти, молоді та спорту 2018 року та підготовка до ЗНО- 2019. Для здійснення  ефективного управлінського контролю  нарада розпочалася з аналізу виконання рішень попереднього засідання. Головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту Гамбаль Н.І. доповіла про результати ЗНО-2018 в розрізі територіальних громад Харківської області та в розрізі закладів освіти селищної ради. Аналіз проведений по предметах, за показниками:

  • середній бал ЗНО випускників закладів загальної середньої освіти, які подолали поріг «склав/не склав» із навчального предмета;  
  • учасники ЗНО, які не подолали поріг «склав/не склав»;
  • учні, які отримали від 160 балів і більше.

        На нараді виступили: Перерва З.В., заступник директора з НВР Зачепилівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, Миргородська О.В., директор Миколаївської ЗОШ І-ІІІ ступенів, Золотухіна Н.М., директор Бердянського НВК «ЗНЗ І-ІІІ ст.-ДНЗ» Зачепилівської селищної ради. Вони проаналізували результати ЗНО за 3 роки по закладах, розповіли про підготовку до ЗНО- 2019

 На нараду були запрошені вчителі:  

Бублик О.О., учитель історії Бердянського НВК «ЗНЗ І-ІІІ ст.-ДНЗ»,       Владимирець О.М., вчитель історії Зачепилівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, Кравцова С.М., вчитель математики Миколаївської ЗОШ І-ІІІ ступенів,   Сапко Н.О., вчитель математики Зачепилівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, Фартушна Г.Д., вчитель української мови та літератури  Зачепилівської ЗОШ І-ІІІступенів, Чуб Т.М., вчитель української мови та літератури Миколаївської ЗОШ І-ІІІ ступенів. Вони розповіли про позитивний досвід та недоліки в організації підготовки до ЗНО, намітили шляхи рішення проблем.

         Результати ЗНО-2018 засвідчили необхідність, перш за все,  своєчасного обрання випускниками тих предметів, з яких він складатиме ЗНО; виявлення рівня знань кожного учня 11 класу з цих предметів; надання системної допомоги кожному учню в підготовці до ЗНО відповідно до його освітніх потреб та з урахуванням  виявлених труднощів.

Переглядів: 644 | Додав: dmitriy_bataev | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
http://zachosvitaotg.at.ua/sitemap.xml