Головна » 2018 » Серпень » 30 » Відбулася розширена конференція педагогічних працівників Зачепилівського району
16:24
Відбулася розширена конференція педагогічних працівників Зачепилівського району

         30 серпня відбулася розширена конференція педагогічних працівників Зачепилівського району за темою «Шляхи реалізації Закону України «Про освіту» в контексті  забезпечення сталого розвитку України та її європейського вибору в умовах створення інноваційного простору Нової української школи».

       У роботі пленарного засідання конференції взяли участь та виступили зі своїм баченням модернізації діяльності педагогічних працівників району на етапі створення інноваційного простору Нової української школи заступник голови районної державної адміністації Ружинська Л.М., перший заступник селищного голови Подколзіна О.В., начальники відділів освіти, молоді та спорту Зеленський О.М. і Петренко О.О.

      Згідно плану проведення конференції з 11-ої години працювало 15 предметних методичних об’єднань, на яких керівники кожного з них націлили вчителів- предметників на особливості роботи зі здобувачами освіти у 2018/2019 навчальному році.

      У роботі секцій методичних об’єднань прийняли участь завідувач методичного кабінету відділу освіти, молоді та спорту Зачепилівської селищної ради Пилипенко Г.В. та методисти Мирна Н.В. і Коломієць Л.В.

Переглядів: 637 | Додав: dmitriy_bataev | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
http://zachosvitaotg.at.ua/sitemap.xml