Головна » 2021 » Травень » 26 » Відбувся перший випускний у ДНЗ (ясла - садок) «Ромашка»
16:50
Відбувся перший випускний у ДНЗ (ясла - садок) «Ромашка»

Випуск із дитячого садка - особливий день для кожної дитини, адже закінчився перший відповідальний етап життя, скінчився безтурботний період раннього дитинства. 

26.05.2021 року голова Зачепилівської селищної ради Олена Петренко та начальник відділу освіти, молоді та спорту  Олександр Зеленський побували на «Випускному балу» Зачепилівського дошкільного навчального закладк (ясла - садок) «Ромашка». Вони привітали випускників зі святом, побажали їм цікавого навчання, вміння та старання.

  Як майбутнім школярам, Олена Олександрівна та Олександр Миколайович вручили випускникам від ініціативної групи «РЕВЕРС», Зачепилівської селищної ради,  відділу освіти, молоді та спорту подарунки, які знадобляться їм у майбутньому у школі.

Під час свята маленькі випускники показали присутнім свої досягнення у виконанні пісень, віршів, танців. Багато хороших слів було сказано в цей день і в адресу випускників та їх батьків, і в адресу адміністрації та вихователів, бо саме завдяки спільним зусиллям ми маємо гарних, розумних, а головне - здорових дітей, дітей, які мають свої мрії і уподобання.

Випуск з дитячого садка – це крок у доросле життя, тому він особливий для кожної дитини. Гарно й урочисто пройшло прощання старшої групи «Дзвіночки» з садочком «Ромашка»

Переглядів: 170 | Додав: dmitriy_bataev | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
http://zachosvitaotg.at.ua/sitemap.xml