Головна » 2019 » Червень » 24 » Відзначили День батька
16:10
Відзначили День батька

Відповідно до Указу Президента України від 18.05.2019 № 274/2019 щороку у третю неділю червня  відзначається День батька. Адже наші батьки - найближчі до нас люди в усьому світі. Тато і мама - найперші слова, які в більшості ми вимовляємо, коли вчимося розмовляти рідною мовою.

         Свято батька, як і День матері, відзначається зараз у багатьох країнах сучасного світу. Свято взяло свій початок у 1909 році, і вперше було відзначене у місті Спокан, штату Вашингтон, США. Ініціатором Дня батька виступила жінка - Сонора Смарт.

         Напередодні свята вшанували тат і дідусів  сьогодні і вихованці таборів відпочинку з денним перебуванням, які функціонують на базах закладів загальної середньої  освіти Зачепилівської  селищної ради,  взявши участь у святкових лінійках,  виставках дитячих малюнків, фотоколажів,  вітальних стіннівок,  родинних зустрічах  та спортивних  змаганнях із залученням татусів.

         Не забули  за привітання і вихованці дошкільних закладів освіти. Кращим дарунком для тат стали портретні  малюнки та власноручно виготовлені сувеніри.

Переглядів: 330 | Додав: dmitriy_bataev | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
http://zachosvitaotg.at.ua/sitemap.xml