Головна » 2019 » Травень » 30 » ВИПУСКНЕ СВЯТО У ЗАЧЕПИЛІВСЬКІЙ «РОМАШЦІ»
08:31
ВИПУСКНЕ СВЯТО У ЗАЧЕПИЛІВСЬКІЙ «РОМАШЦІ»

Підведення будь-яких підсумків у житті дитини та її перехід до нового, більш серйозного етапу – завжди велике свято для маленької людини та один із найбільш зворушливих моментів для батьків.

Так, 28 травня 2019 року, в Зачепилівському ДНЗ «Ромашка» проведено урочисті заходи з нагоди випуску дітей старшого дошкільного віку до школи.

З вітальним словом до маленьких випускників звернулась завідувач закладу дошкільної освіти Порціян Інна Михайлівна, яка побажала діткам щасливої дороги у доросле життя та гарного навчання в школі та вручила кожному випускнику дипломи про закінчення дитячого садка.

Привітали дітей начальник відділу освіти, молоді та спорту Зачепилівської селищної ради Зеленський Олександр Миколайович, заступник голови районної ради Дорошенко Сергій Васильович, директор Зачепилівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Буланов Юрій Іванович.

Діти отримали подарунки від Зачепилівської селищної ради та від ініціативної групи «Реверс».

Діти – наше майбутнє і майбутнє нашої країни! Тож бажаємо їм міцного здоров’я, вогників  в очах та не втратити бажання вчитися у Новій українській школі!

 

 

 

Переглядів: 365 | Додав: dmitriy_bataev | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
http://zachosvitaotg.at.ua/sitemap.xml