Головна » 2021 » Травень » 28 » Випускний бал у Миколаївському ДНЗ (ясла-садок) «Вишенька
18:26
Випускний бал у Миколаївському ДНЗ (ясла-садок) «Вишенька

Випускний бал у дитячому садку - це завжди важлива подія, яка стає невід’ємною частиною життя дошкільнят та їхніх батьків. Дітям доводиться розлучатися з хорошими друзями та добрими й улюбленими вихователями. Та це не день для смутку, а велика подія, бо випуск - це маленька сходинка до нового життя. І тому випускне свято завжди особливе.

28.05.2021 року гарно й урочисто пройшло прощання з дитсадком у Миколаївському ДНЗ (ясла – садок) «Вишенька».

Багато хороших слів було сказано в цей день і в адресу випускників та їх батьків, і в адресу адміністрації та вихователів, бо саме завдяки спільним зусиллям  маємо хороших, розумних, а саме головне - здорових дітей, дітей, які мають свої мрії і уподобання, які вміють гарно співати і танцювати, що вдало було показано на святі.         

З вітальним словом до маленьких випускників звернулася завідувач дитячого садка Наталія Калініченко, яка  побажали діткам  гарного навчання в школі та  вручили кожному випускнику дипломи про закінчення дитячого садка.

На святі була присутня директор Комунальної установи «Зачепилівський центр професійного розвитку педагогічних працівників» Олена Корінна, яка привітала маленьких випускників та вручила їм подарунки від ініціативної групи «РЕВЕРС», Зачепилівської селищної ради та відділу освіти, молоді та спорту.

Щиро бажаємо випускникам бути здоровими, успішними, завзятими, наполегливими в досягненні своїх найзаповітніших мрій та сподівань. А батькам зичимо терпіння й розуміння. Здоров’я вам усім, успіхів та мирного неба. Випускаючи в небо повітряні кульки, діти загадали бажання і маємо сподівання, що всі вони здійсняться.

Переглядів: 139 | Додав: dmitriy_bataev | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
http://zachosvitaotg.at.ua/sitemap.xml