Головна » 2021 » Травень » 27 » Випускники старшої групи «Капітошка» попрощались із садочком.
17:20
Випускники старшої групи «Капітошка» попрощались із садочком.

27.05.2021 року  радісним і хвилюючим стало свято «Випускного балу» для вихованців старшої групи «Капітошка» Зачепилівського ДНЗ (ясла - садок) «Ромашка».

Вихователі затамувавши подих дивились на своїх вихованців із гордістю і сумом. Кожний випуск – це відрізок життя, кожна група – це частини душі. Усі ці роки вони намагалися стати для дітей друзями, помічниками, однодумцями, набути в їх очах поваги і авторитету.

На святі були присутні почесні гості: заступник голови Зачепилівської селищної ради Олена Подколзіна та начальник відділу освіти, молоді та спорту Олександр Зеленський.  Вони привітали випускників зі святом, побажали їм цікавого навчання, вміння та старання, а також подарували подарунки дітям від ініціативної групи «РЕВЕРС», Зачепиліввської селищної ради та відділу освіти, молоді та спорту.

    Пройде час, а в  малят залишаться добрі спогади про їх дошкільне життя, яке вони згадуватимуть через багато років з любов’ю та вдячністю. Ото ж бажаємо випускникам успіху у здобутті знань, а їхнім батькам підтримки та терпіння, щоб батьківське плече завжди було для дітей надійною опорою, та оберегом.

Переглядів: 142 | Додав: dmitriy_bataev | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
http://zachosvitaotg.at.ua/sitemap.xml