Головна » 2021 » Грудень » 15 » ВИСЛОВЛЮЄМО ГЛИБОКЕ СПІВЧУТТЯ З ПРИВОДУ СМЕРТІ ЧАЙКИ АНДРІЯ ГРИГОРОВИЧА
10:28
ВИСЛОВЛЮЄМО ГЛИБОКЕ СПІВЧУТТЯ З ПРИВОДУ СМЕРТІ ЧАЙКИ АНДРІЯ ГРИГОРОВИЧА

   Відділ освіти, молоді та спорту,  КУ «Зачепилівський центр професійного розвитку педагогічних працівників», КЗ «Зачепилівський будинок дитячої та юнацької творчості» висловлюють глибоке співчуття з приводу  смерті    Чайки Андрія Григоровича.

     Народився Андрій Григорович  6 червня 1923 року в  селищі Зачепилівка. У 1941 році закінчив Зачепилівську середню школу і  добровольцем пішов на фронт.  В 1942 році отримав тяжке поранення  в ногу, яке позначилося на його здоров’ї, отримав інвалідність (Інвалід війни  І групи).  Після фронту Андрій Григорович  працював в Зачепилівській райраді інструктором військового навчання, начальником команди по  розмінуванню і збиранню трофейної зброї.  Закінчивши  Красноградське педагогічне училище з 01 січня 1947 року став працювати в Зачепилівсьькій  школі. Заочно закінчив фізико-математичний факультет Харківського педагогічного інституту у 1949 році. Кожен, хто працював, кого навчав Андрій Григорович, знали його як світлу, фахову, наполегливу людину. За роки роботи в Зачепилівській школі, а це 40 років,  він пройшов шлях від вчителя початкових класів  до директора школи.

     Андрій Григорович  завжди щиро вболівав за розвиток Зачепилівської школи та освіти Зачепилівщини вцілому.

      За сумлінну працю був відзначений знаком Міністерства освіти «Відмінник народної освіти УРСР» та  нагороджений орденом «Знак пошани».
     Розділяємо біль тяжкої втрати з сім’єю та друзями Андрія Григоровича  та глибоко сумуємо з приводу його смерті.

Нехай добрий, світлий спомин про Чайку Андрія Григоровича назавжди залишиться у серцях рідних, друзів, колег, учнів, усіх, хто його знав, любив та шанував.

 

Переглядів: 180 | Додав: dmitriy_bataev | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
http://zachosvitaotg.at.ua/sitemap.xml