Головна » 2020 » Грудень » 17 » Висловлюємо співчуття…
09:29
Висловлюємо співчуття…

Колектив відділу освіти, молоді та спорту Зачепилівської селищної ради сумує з приводу звістки про смерть Поліни Павлівни Кірієнко, Заслуженого учителя України, ветерана педагогічної праці. 

Кірієнко Поліна (Палагея) Павлівна народилася 13.08.1937 р. в с. Мажарово  Зачепилівського районуХарівської області.

1 вересня 1956 року, після закінчення Харківського педагогічного училища за спеціальністю учитель початкової школи, розпочала свою педагогічну діяльність в Орчиківській середній школі вчителем співів і фізичної культури.

З вересня 1958 року по вересень 1960 року обіймала посаду ІІ секретаря Зачепилівського районного комітету комсомолу, а з вересня 1960 року працювала   вихователем групи продовженого дня та вчителем початкових класів у Зачепилівській середній школі. На цій посаді пропрацювала 32 роки. Свою педагогічну діяльність припинила в серпні 1992 року, у зв’язку з виходом на пенсію за віком. Загальний стаж роботи складає 36 років.

За час своєї педагогічної праці Поліна Павлівна нагороджена знаком «Відмінник народної освіти УРСР» в 1980 році, орденом «Знак Пошани» у 1981 році, присвоєно звання «Старший учитель» в 1983 році. За  особистий внесок та успіхи в роботі в 1985 році Кірієнко П.П. присвоєно звання «Заслужений учитель України».

Користувалася великою повагою і авторитетом серед колег, учнів, громадськості. Завжди займала активну життєву позицію.

Ми пам’ятаємо Поліну Павлівну як педагога з великої літери, наставника, вчителя багатьох учителів, скромну, чуйну, уважну людину, яка безмежно любила своїх вихованців і до сьогодні приймала численні вітання від колишніх учнів та слова вдячності за навчання і виховання від їх батьків.

Висловлюємо співчуття рідним та близьким Кірієнко Поліни Павлівни.

Переглядів: 197 | Додав: dmitriy_bataev | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
http://zachosvitaotg.at.ua/sitemap.xml