Головна » 2018 » Жовтень » 25 » Висновки по ЗНО-2018 зроблено. Підготовку до ЗНО-2019 розпочато.
17:11
Висновки по ЗНО-2018 зроблено. Підготовку до ЗНО-2019 розпочато.

     З метою підвищення доступності та якості освіти в Україні компанією «EDUGET»  створено інноваційний проект з онлайн-підготовки до ЗНО, в рамках якого кожен учень отримує безкоштовний доступ до курсів підготовки з української мови та літератури, історії України, математики, біології, англійської мови, фізики, хімії та географії. Ознайомитися та долучитися до проекту можна за посиланням https://besmart.eduqet.com/.

   9 жовтня результати ЗНО-2018 було розглянуто на розширеній колегії Департаменту науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації в м. Харків, в роботі якої взяли участь начальник відділу освіти, молоді та спорту Зачепилівської селищної ради Зеленський О.М., головний спеціаліст відділу Гамбаль Н.І., завідувач методичного кабінету Пилипенко Г.В.

    22 жовтня завідувач методичного кабінету відділу освіти, молоді та спорту Зачепилівської селищної ради Пилипенко Г.В. та головний спеціаліст відділу Гамбаль Н.І. взяли участь в інтернет-семінарі (у формі вебінару) за темою «Організаційні аспекти реалізації регіонального освітнього проекту. Модернізація змісту та форм підготовки учнів до ЗНО в закладах загальної середньої освіти.

    Відділом освіти, молоді та спорту Зачепилівської селищної ради здійснено замовлення на бланки контрольних тестів по підготовці до ЗНО-2019 для закладів освіти, після надходження яких з випускниками 11 класів буде проведено тестування на виявлення рівня готовності до ЗНО-2019.

Переглядів: 369 | Додав: dmitriy_bataev | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
http://zachosvitaotg.at.ua/sitemap.xml