Головна » 2020 » Травень » 25 » Вітання начальника відділу освіти, молоді та спорту Зачепилівської селищної ради Олександра Зеленського з закінченням навчального року
08:22
Вітання начальника відділу освіти, молоді та спорту Зачепилівської селищної ради Олександра Зеленського з закінченням навчального року

Дорогі учні, шановні педагоги та батьки!

Щиро вітаю вас зі закінченням навчального року!

Від усього серця бажаю учням 1 - 10 класів гарного й цікавого відпочинку під час літніх канікул, набратися незабутніх вражень та сил перед початком нового етапу навчання.

А на випускників 11 класу очікує зовнішнє незалежне оцінювання, що стане стартом для дорослого життя.

Нехай шкільні роки для вас залишиться спогадом про безтурботне, щасливе дитинство. Ви вирушаєте у самостійне доросле життя. Бажаю, щоб цей шлях був щасливий, сповнений гарними подіями і здобутками. Вірю, що ви реалізуєте власні здібності, таланти, побудуєте  успішну долю, будете гідними творцями свого життя. Адже ви – майбутнє нашої країни, люди, від яких залежить, якою в майбутньому стане Україна.

Висловлюю безмежну подяку педагогам за їхню щоденну натхненну, самовіддану, невтомну творчу роботу, за терпіння, віру в здібності й таланти своїх учнів, за знання, які Ви віддавали своїм вихованцям. 

А всім батькам зичу, щоб діти обов’язково виправдали їхні батьківські надії та стали гідним продовженням свого роду.

Тож вітаю усіх з успішним закінченням ще одного шкільного року, який кожному подарував нові знання, нові враження, нові звершення і плани на майбутнє!

Переглядів: 214 | Додав: dmitriy_bataev | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
http://zachosvitaotg.at.ua/sitemap.xml