Головна » 2018 » Листопад » 12 » XIV виставка освітніх закладів для абітурієнтів “Освіта Слобожанщини та навчання за кордоном»
14:16
XIV виставка освітніх закладів для абітурієнтів “Освіта Слобожанщини та навчання за кордоном»

8-10 листопада у Палаці Спорту м.Харкова відбулася XIV виставка освітніх закладів для абітурієнтів “Освіта Слобожанщини та навчання за кордоном». Учні 11 класу, класний керівник  Петренко А.В. та практичний психолог  Падалка В.Л. мали змогу відвідати цей захід. Виставка стала гарною можливістю під одним дахом Харківського Палацу Спорту ознайомити молодь області з перспективами подальшого навчання та особистої визначеності майбутнього. Учні могли поспілкуватися з представниками вищих навчальних закладів Харкова, Києва та всієї України, а також Ізраїлю, Канади, Кіпру, Німеччини, Польщі, Франції, Чехії та інших країн, отримати консультацію щодо особливостей зарахування, переваг навчання у конкретному закладі.

Петренко А.В., класний керівник 11 класу Зачепилівської ЗОШ І-ІІІ ст.: Відділом освіти, молоді та спорту Зачепилівської селищної ради була організована поїздка для учнів 11 класів Зачепилівської та Миколаївської ЗОШ на виставку «Освіта Слобожанщини та навчання за кордоном», в якій взяли участь більше 30-ти навчальних закладів.  Захід представляв профорієнтаційну роботу ВНЗ для майбутніх випускників 2019 року. Учні мали змогу за своїми уподобаннями обрати навчальний заклад, представники якого надавали необхідну інформацію про особливості вступу та умови навчання. Вважаю, що такі заходи допомагають дітям зорієнтуватися у чисельності професій і зробити правильний вибір щодо свого майбутнього навчання.. 

Калашнік Катерина: Я дізналася багато нового про освіту за кордоном, про різноманітність факультетів українських ВНЗ. Отримала консультацію про свою майбутню професію та особливості вступу до обраного навчального закладу. Було багато інформації в друкованому вигляді, відеоролики, презентації.

Ігнатко Анастасія: Учні нашого класу мали гарну нагоду дізнатися про різні ВНЗ. Представники навчальних закладів були привітними та цікаво розповідали про особливості свого закладу. Завдяки цьому я обрала декілька варіантів подачі документів для навчання.

Гончаренко Владислав: Отримав багато позитивних вражень і достатньо інформації щодо подальшого навчання після закінчення школи. Познайомився з цікавими людьми, серйозно задумався з приводу вибору  майбутньої професії.

Кулієв Кирило: Завдяки поїздці визначився із вибором університету, дізнався про предмети, які потрібні для вступу до навчального закладу. Програма виставки була дуже насиченою. Ми мали змогу бачити не лише презентації ВНЗ, а й виступи танцювальних та театральних колективів. Щиро вдячні за організацію такої цікавої та корисної поїздки.

PS. Наші учні – майбутнє України, і тільки їм, озброївшись знаннями та вибравши активну громадянську позицію, визначати майбутнє країни. Тож побажаємо їм успіху на старті дорослого життєвого шляху.

Заступник директора з НВР Зоя Перерва

Переглядів: 406 | Додав: dmitriy_bataev | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
http://zachosvitaotg.at.ua/sitemap.xml