Головна » 2019 » Грудень » 26 » За матеріалами колегії відділу освіти, молоді та спорту
14:09
За матеріалами колегії відділу освіти, молоді та спорту

26.12.2019 року відбулася колегія відділу освіти, молоді та спорту Зачепилівської селищної ради. Порядком денним колегії передбачені наступні питання:

  1. Про хід виконання державних програм у галузі освіти та Програми розвитку освіти Зачепилівської об’єднаної територіальної громади «Новий освітній простір» на 2019-2023 роки (інформація начальника відділу освіти, молоді та спорту Зеленського О.М.)
  2. Про підсумки аналізу запровадження державної політики з питань безпеки життєдіяльності здобувачів освіти в закладах загальної середньої освіти Зачепилівської селищної ради Зачепилівського району Харківської області (доповідь головного спеціаліста відділу освіти, молоді та спорту Гамбаль Н.І.)
  3. Про виконання плану роботи відділу освіти, молоді та спорту Зачепилівської селищної ради на 2019 рік та схвалення плану роботи відділу освіти, молоді та спорту Зачепилівської селищної ради на 2020 рік (інформація головного спеціаліста відділу освіти, молоді та спорту Гамбаль Н.І.)
  4. Про виконання рішень колегії відділу освіти, молоді та спорту від 08.11.2019 року (інформація головного спеціаліста відділу освіти, молоді та спорту Гамбаль Н.І.)
Переглядів: 256 | Додав: dmitriy_bataev | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
http://zachosvitaotg.at.ua/sitemap.xml