Головна » 2018 » Серпень » 28 » «За здоров’ям – на сучасний спортивний майданчик»
15:12
«За здоров’ям – на сучасний спортивний майданчик»

У Бердянському старостинському окрузі № 1 на території Бердянського НВК «ЗНЗ І-ІІІ ст.-ДНЗ» Зачепилівської селищної ради Зачепилівського району встановлено сучасний спортивний майданчик за кошти обласного бюджету.

Основною метою встановлення дитячого гімнастичного комплексу є піклування про здоровий спосіб життя учнів закдаду освіти та взагалі мешканців старостинського округу. На даний час поруч немає сучасного дитячого, гімнастичного майданчика, який є вільним у доступі, яким би могли користуватись не лише учні навчально-виховного комплексу, а і всі без виключення діти та молодь мікрорайону. Місце, яке було обране – це територія НВК.

У селі проживає значна кількість дітей та молоді, разом з тим, спостерігається низький рівень залучення мешканців до занять спортом та фізичної культури. Територія закладу освіти - буде загальнодоступною.

Облаштування дитячого, гімнастичного майданчика сучасним обладнанням дасть можливість покращити організацію фізкультурно-спортивної роботи та дозвілля в мікрорайоні старостинського округу, пропагувати здоровий спосіб життя, створити сучасний спортивний осередок для зміцнення та збереження здоров'я.

Реалізація даного проекту матиме значний соціальний ефект, який виявлятиметься у створенні належних умов для духовного, інтелектуального, спортивного та творчого розвитку дітей, молоді та мешканців різного віку. Економічна спрямованість проекту полягає у забезпеченні ефективного використання коштів обласного бюджету на розвиток освіти, культури та спорту.

Переглядів: 358 | Додав: dmitriy_bataev | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
http://zachosvitaotg.at.ua/sitemap.xml