Головна » 2019 » Жовтень » 24 » Зачепилівська ЗОШ І-ІІІ ступенів - срібний призер ХІ Міжнародної виставки «Інноватика в сучасній освіті»
09:59
Зачепилівська ЗОШ І-ІІІ ступенів - срібний призер ХІ Міжнародної виставки «Інноватика в сучасній освіті»

22-24 жовтня 2019 року в місті Києві проводилася Одинадцята міжнародна виставка «Інноватика в сучасній освіті». За ініціативи та сприяння відділу освіти, молоді та спорту Зачепилівської селищної ради в виставці взяла участь Зачепилівська ЗОШ І-ІІІ ступенів, яку представляли заступник директора з НВР Гришина Вікторія Вікторівна та вчитель математики, керівник шкільного методичного об’єднання вчителів фізико-математичних предметів Буланова Валентина Миколаївна.

Міжнародна виставка «Інноватика в сучасній освіті» - наймасштабніший професійний захід в освітньому середовищі нашої країни, спрямований на презентацію, обмін досвідом, узагальнення та поширення інноваційних педагогічних, наукових і науково-технічних досягнень, набутих у практичній діяльності закладів освіти та наукових установ, міжнародних освітніх новацій для підвищення якості національної освіти. Цього року в виставці взяли участь близько 600 представництв із 25 регіонів України, Чехії, Словаччини, Польщі, США, Болгарії та інших країн.

Колектив педагогічних працівників Зачепилівської ЗОШ І-ІІІ ступенів подавав на участь в рейтинговому конкурсі виставки матеріали за тематичною номінацією «Упровадження інноваційних підходів, методів і форм при викладанні предметів природничо-математичного циклу».

За результатами участі у виставці переможці конкурсів із тематичних номінацій нагороджені золотими, срібними, бронзовими медалями та дипломами. Зачепилівські учасники отримали срібну медаль (до речі, золотою медаллю виставки у цій же номінації нагороджено КВНЗ «Харківська академія неперервної освіти).

Відділ освіти, молоді та спорту Зачепилівської селищної ради вітає колектив Зачепилівської ЗОШ І-ІІІ ступенів з високим досягненням та відповідною нагородою та бажає подальших творчих успіхів і перемог.

Переглядів: 284 | Додав: dmitriy_bataev | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
http://zachosvitaotg.at.ua/sitemap.xml