Головна » 2021 » Березень » 11 » Здоровʼя дитини – багатство України
15:49
Здоровʼя дитини – багатство України

Погіршення здоров'я дітей шкільного віку в нашій країні стало  серйозною педагогічною проблемою, оскільки ускладнюється процес навчання, знижується якість знань, уповільнюється психічний і фізичний розвиток дітей, спостерігаються відхилення в їх соціальній поведінці.

Сприяти гармонійному розвитку дитини, формувати її свідоме ставлення до власного здоров’я як до найвищої соціальної цінності покликана школа.  А реалізувати значну частину окреслених задач допомагають уроки фізичної культури.

Саме з цією метою 4 березня 2021 року на базі Зіньківщинської ЗОШ І-ІІІ ступенів в онлайн-режимі   проведено семінар – практикум для вчителів фізичної культури закладів загальної середньої освіти Зачепилівської селищної ради.

Досвідом роботи  за темою «Впровадження здоров’язбережувальних  технологій на уроках фізичної культури та в позакласній роботі»  поділився вчитель фізичної культури Дмитро Сергійович Сахненко.

Учасники заходу познайомилися з перспективними напрямками роботи вчителя щодо зміцнення  та збереження здоровʼя дітей в урочний та позаурочний час;  методиками проведення вправ для корекції органів зору дітей, координації  їх тіла в просторі; переглянули відео-фрагменти  уроків із застосуванням практичних вправ для різновікових груп здобувачів освіти.

Переглядів: 167 | Додав: dmitriy_bataev | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
http://zachosvitaotg.at.ua/sitemap.xml