Головна » 2019 » Червень » 24 » Зірковий випускний
16:22
Зірковий випускний

20 червня 2019 року в Зачепилівському дошкільному навчальному закладі (ясла-садок) «Ромашка» відбулося незабутнє свято «Нехай спалахують зірки!».

Урочиста, яскрава зала, чарівні дівчатка у вишуканих сукнях, елегантні хлопчики, схвильовані батьки та вихователі. На обличчях дітей – усмішки. Вони так чекали та готувались до цього дня, чи не найвидатнішої події у їхньому житті.

І от Гребінник Ніна Володимирівна та Лібуцька Людмила Олександрівна, вихователі старшої групи «Капітошка» оголошують про початок випускного свята та запрошують до зали своїх вихованців.

Випускники, які парами урочисто ввій­шли до яскраво прикрашеного, святкового залу, були дуже гарні і щасливі. Дівчатка у бальних сук­нях, хлопці, як справжні джентельмени.

Цього дня ними пишалися всі: і батьки, і гості, і коллектив дитячого садка. Дошкільнята співали багато пісень, дарували танцювально-хореографічні композиції, декламували вірші про дитячі роки в садочку і мріяли про майбутні професії.

Особливо зворушливим та ніжним був танок дівчаток з татами, а також для дітей став подарунком танець матусь із рушниками-оберегами, яким вони побажали щасливої долі своїм діточкам.

Батьки випускників подякували музичному керівнику Лисяк Олені Миколаївні за чудове свято, а також зі словами вдячності звернулися до вихователів та помічника вихователя Печериці Світлани Миколаївни.

Слова подяки прозвучали всім працівникам закладу, а також ініціативній групі «Реверс» на чолі з Володимиром Олексійовичем Верхоглядом.

Привітала маленьких випускників Порціян Інна Михайлівна, завідувач закладу дошкільної освіти, яка побажала діткам щасливої дороги у доросле життя та гарного навчання в школі. Інна Михайлівна вручила кожному випускнику дипломи про закінчення дитячого садка.

Привітали дітей заступник голови об’єднаної територіальної громади Подколзіна Олена Вікторівна, завідувач методичного кабінету відділу освіти, молоді та спорту Зачепилівської селищної ради Пилипенко Галина Володимирівна, заступник директора Зачепилівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Гвоздік Світлана Володимирівна.

Швидко минуло свято, а попереду у випускників та їх батьків відповідальний період – ретельна підготовка до школи.

Тож бажаємо вам, успіхів у навчанні, а батькам ми бажаємо – терпіння та мудрості!

Переглядів: 374 | Додав: dmitriy_bataev | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
http://zachosvitaotg.at.ua/sitemap.xml