Головна » 2019 » Лютий » 22 » Відбулася нарада керівників закладів загальної середньої освіти
15:09
Відбулася нарада керівників закладів загальної середньої освіти

       

22.02.2019 року відбулася нарада керівників закладів загальної середньої освіти, завідувачів філій, закладу позашкільної освіти Зачепилівської селищної ради. Нараду розпочав начальник відділу освіти, молоді та спорту О.М. Зеленський, що намітив найважливіші напрямки діяльності закладів освіти в лютому та березні, спинився на досягненнях закладів та проблемах, які потрібно вирішити. Керівники закладів, що сприяли участі вчителів та учнів в предметних олімпіадах, конкурсах, отримали почесні грамоти.

       На порядку денному наради були наступні питання:

  1. Про виконання рішень попередньої наради від 25.01.2019 року (інформація головного спеціаліста відділу освіти, молоді та спорту Гамбаль Н.І.)
  2. Про стан виконання спільних заходів відділу освіти, молоді та спорту Зачепилівської селищної ради зі службою зі справ дітей, сектором превенції поліції, центром соціальних служб, наркологічним кабінетом, Зачепилівським відділом Первомайської місцевої прокуратури з попередження правопорушень, злочинності та ін. (доповідь методиста Коломієць Л.В.)
  3. Про організацію роботи з військово-патріотичного виховання у 2018 році та плани на 2019 рік (інформація методиста Коломієць Л.В.)
  4. Про стан роботи щодо охоплення навчанням учнів закладів освіти, попередження пропусків навчальних занять без поважних причин.                (доповідь головного спеціаліста відділу освіти, молоді та спорту Гамбаль Н.І.)
  5. Про роботу з питань охорони праці у відділі освіти, молоді та спорту та у закладах освіти (інформація інженера з охорони праці Короленко В.Г).
  6. Про організацію проведення спортивно-масових заходів з учнями ЗЗСО у ІІ семестрі 2018/2019 року (інформація завідувача МК Пилипенко Г.В.)
  7. Різне 

Переглядів: 407 | Додав: dmitriy_bataev | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
http://zachosvitaotg.at.ua/sitemap.xml